.
Online: 91     . Espanol .
.

Club Crash


Bulgaria, Sofia, 10 Tsar Osvoboditel Blvd., 1000 Sofia, Bulgaria

.
Club Crash .
Търсите едно нестандартно изживяване? Не се страхувате от нови приключения? Искате да разбиете стереотипа? Тогава сте попаднали на точното място – ултрамодерния клуб CRASH. Заведението се намира на култовите жълти павета в София, в бившия магазин „Минерал сувенир”. Crash е разположен на две подземни нива, които му позволяват да побере много хора и всички да се чувстват комфортно. Решеният в черно и жълто дизайнерски интериор радва окото, без да бъде излишно претенциозен. Специалната атмосфера се допълва от перфектни звук и осветление, които предразполагат, както към разтърсващи партита, така и към пълен ...
read more
.

.   

Pictures


.
Club Crash
Club Crash

.   

Video


.
.   

Upcoming Events


.
No eventsClub Crash
Club Crash
Bulgaria, Sofia, 10 Tsar Osvoboditel Blvd., 1000 Sofia, Bulgaria

Търсите едно нестандартно изживяване? Не се страхувате от нови приключения? Искате да разбиете стереотипа? Тогава сте попаднали на точното място – ултрамодерния клуб CRASH. Заведението се намира на култовите жълти павета в София, в бившия магазин „Минерал сувенир”. Crash е разположен на две подземни нива, които му позволяват да побере много хора и всички да се чувстват комфортно. Решеният в черно и жълто дизайнерски интериор радва окото, без да бъде излишно претенциозен. Специалната атмосфера се допълва от перфектни звук и осветление, които предразполагат, както към разтърсващи партита, така и към пълен релакс.
Целта на клуб Crash е да бъде сборен пункт за всички млади и готини хора в София, желаещи да се забавляват и да слушат качествена музика. Четвъртъците са резервирани за черни партита с български и чуждестранни изпълнители, а срядата и петъкът са запазена територия за любими hip-hop, R’n’B, house и disco хитове от последните 10 години. Най-малко две вечери от месечната програма на клуба ще бъдат отделени за сетове на най-добрите хаус диджеи. За доброто настроение ще допринасят не кой да е, а сексапилните красавици от най-хитовия български балет “Нова”, които ще са неизменна част от екипа на клуб Crash.